Ge dig själv och din kreativitet utrymme i både tid & plats!

Vad drömmer du om? Vad längtar du efter?

Vi behöver alla vårt eget utrymme i både tid och plats för att vara de kreativa själar vi i grunden är. Det kan vara allt från en liten stund varje vecka till varje dag. Det kan vara att du skapar en egen liten skapar hörna i din lgh, ett helt rum eller en egen ateljé.
Oavsett vad du drömmer om så är det viktigt att du stannar upp och funderar på vad du vill och behöver i ditt liv just nu och i framtiden.
Vad som är bra för dig!
Att skapa sin dröm och leva den fullt ut kan ibland kännas som omöjligt! Jag vet! 😜
Men jag tänker att alla små steg vi tar i den riktningen som är vår sanning och står upp för den så sker förändring i rätt riktning mot vår dröm.

Detta är numera min ateljé´ och min kreativa plats.
Jag hyrde en lokal i många år som var stor och rymlig men fallfärdig och eftersatt. Det var inga bra hyresförhållanden och på slutet mådde jag inte så bra där. Jag ville knappt gå dit och varje gång jag kom därifrån så sa jag till min man att nu går det snart inte längre. Jag visste bara inte hur jag skulle lösa det med ny lokal där jag både kunde skapa själv och ta emot kursdeltagare. Att hålla i kurser och inspirera andra är ju det jag brinner för allra mest så det kändes svårt och omöjligt. Vi tog beslutet att satsa på ett attefallshus som kunde bli min ateljé. Det är inte lika stort och jag kan inte ta emot lika många kursdeltagare men så jag älskar denna plats, min ateljé, min kurslokal, min kreativa plats. Jag fick prioritera det som var viktigast. Allt kunde inte rymmas på dessa väldigt många mindre kvadrat men det gav mig mer fokus på det som är viktigast. Jag är så tacksam och glad att jag har denna möjlighet i mitt liv och extra lyxigt att ha så nära jobbet!

Vad drömmer du om?
Vad får dig att må lite extra gott?
Vad får dig att känna dig levande?
Vad kan vara ditt nästa lilla steg i rätt riktning mot det som är viktig och värdefullt för dig? Mot din dröm?
Prioritera du egentid? Stannar du upp och reflektera kring dessa viktiga saker?

Det är så fint 🩵 för gång på gång beskriver mina deltagare oavsett om man söker upp mig för att man vill börja måla eller behöver Coahing att det händer något inom dem som ökar medvetenheten om hur de vill leva sina liv och att de får kraft att börja en förändring 🙏🏻♥️ Det är så oerhört fint att få hjälpa andra att ta små steg mot det som är allra viktigast i deras liv!

Jag älskar mitt jobb! Vill du ha hjälp att hitta din väg så finns jag här för dig 🦋
Är du nyfiken på mig och vad jag kan erbjuda så är du varmt välkommen att ta kontakt.
Ser fram emot att mötas live eller online!

Varukorg